Terapia prin biorezonanță » Director Articole Gratuit – BiA

Terapia prin biorezonanță

25 mai 2017 | Autor: | Posted in Sănătate

Terapia prin biorezonanță este o practică medicală pseudoștiințific în care se propune că undele electromagnetice pot fi folosite pentru a diagnostica și trata boli umane.

Istoria și metoda
Terapia prin biorezonanță a fost inventat în Germania în 1977 de către Franz Morell și ginere său, inginerul Erich Rasche. Inițial au comercializat ca „MORA-Therapie“ (de la MOrell și RAsche). Unele dintre aparate conțin un circuit electronic de măsurare a rezistenței pielii, asemănătoare cu E-Meter utilizat de Scientology, pe care creatorii biorezonanței au căutat să-l îmbunătățească; Franz Morell a avut legături cu Scientologia.
Practicanții pretind a fi capabil de a detecta o largă varietate de boli si dependente. Unii practicanți susțin, de asemenea, că ei pot trata boli cu ajutorul acestei terapii, fara medicamente, prin stimularea unei schimbări a „biorezonanței“, în celule și inversand schimbarea cauzată de boala. Dispozitivele ar trebui să fie în măsură să izoleze și să identifice răspunsurile patogenilor din totalul răspunsurilor dispozitivului primite prin intermediul electrozilor. Transmitând aceste semnale transformate prin aceiași electrozi, susțin practicienii, generează semnale de vindecare, care au ca efect curativ.

Despre aparatele medicale de diagnosticare prin scanare biorezonanta

Aparatul medical Metatron 17d NLS este compus dintr-o interfață, o casca și o cameră de rezonanță. Acesta este operat prin intermediul unui computer și unui software. Software-ul conține toate frecvențele organelor și alte părți ale corpului și permite să facă comparații și corecturi.
Pacientul se așează într-un scaun și își plasează pe cap casca ce emite și primește semnale de la creier si celelalte organe care au activitate electrica. Aceste semnale nu pot fi auzite. Fiecare organ are un cod electromagnetic, iar calculatorul va analiza fiecare dintre ele pe modul automat sau manual. Metatron va stabili un card de sănătate care să permită corectarea dezechilibrelor electromagnetice și recomandă tratamente naturiste.
Aparatul medical de analiză a stării de sănătate Quantum analyzer este un sistem unic de analiză și diagnosticare ce arată dacă organele și țesuturile sunt sănătoase sau nu. Poate evalua acțiunea unui tratament pe o perioadă de timp, poate preveni formarea patologiilor și să le detecteze înainte de a atinge o stare lezională, poate compara eficiența tratamentului și să-l aleagă cel mai bun.
Metatron și Quantum analyzer sunt utilizate în prezent de către personalul medico-sanitar din spitale, clinici, centre de cercetare, sportivi de clasă mondială, centre wellness, dieteticieni terapeuți și persoane fizice independente pentru performanțele sale excepționale (diagnostic, îngrijire, tratamente), fără nici un risc. Toți utilizatorii vorbesc despre o cerere pentru medicii din noul secol în ceea ce privește ambele tratamente și investigații.
Scanarea prin biorezonanta se realizează cu un scaner care utilizează principiile de radionică, și care funcționează ca un indicator de sănătate, ce poate evalua dezechilibrele sau „potențialul de stres“ în țesuturi ale corpului uman pentru a da practicianului o analiză în profunzime a funcțiilor organismului. Acesta înregistrează câmpurile magnetice curente corespunzătoare bolii și toxinele prezente și înregistrează câmpurile magnetice ale grupurilor individuale de țesuturi și organe. Este un scanner care poate indica direcția în care corpul se îndreaptă și poate fi un predictor al evenimentelor viitoare bazate pe starea actuală a indicilor câmpului magnetic al clientului.

Article Source

Autor:

scriu advertoriale pt optimizare seo

This author has published 5 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.