Termeni si condiţii » Director Articole Gratuit – BiA

Termeni si condiţii

Termeni si conditii BiA Director Articole

Persoanele care viziteaza si inscriu situri in www.articole.bia-director.ro sunt de acord si accepta urmatorii termeni si conditii de utilizare:
1. Continutul www.articole.bia-director.ro apartine in exclusivitate SC BiA Expert Management SRL, CUI 26388004
2. Comunicarea oficiala cu www.articole.bia-director.ro si administratorii sitului se face prin intermediul formularului de contact.
3. www.articole.bia-director.ro si SC BiA Expert Management SRL, CUI 26388004 nu se fac in nici un fel responsabili fata de utilizatorii care au postat inregistrari pentru nici una din urmatoarele situatii:
– suspendarea temporara sau definitiva a sitului www.articole.bia-director.ro din orice cauza
– erori de inscrierece ce apartin celor ce posteaza inregistrari in www.articole.bia-director.ro
4. Publicarea si aprobarea oricarei inregistrari care respecta termenii si conditiile prezente se va face in maxim 14 zile lucratoare de la postare.
5. Vor fi publicate si aprobate pe www.articole.bia-director.ro înregistrările care NU se incadreaza in vreauna din urmatoarele categorii:
– înregistrări care conţin cuvinte obscene, calomnii, jigniri şi orice alt conţinut care poate leza demnitatea unei persoane sau categorii de persoane;
– înregistrări care trimit către site-uri duplicat (mirror);
– înregistrări care incalca orice lege romaneasca sau internationala sau trimit către site-uri care incalca orice lege romaneasca sau internationala;
– înregistrări care trimit către site-uri care deschid pop-up, pop-under sau impun votul in diverse topuri sau clasamente;
– înregistrări care trimit către site-uri care redirectioneaza catre alt domeniu;
– înregistrări cu conţinut sau orientare sexuala sau care trimit către site-uri cu continut sau orientare sexuala.
Administratorii si editorii sitului www.articole.bia-director.ro isi rezerva dreptul sa modifice fara nici un preaviz termenii si conditiile prezente cat si dreptul de a respinge sau sterge orice sit care nu respecta termenii si conditiile prezente.