Tigari electronice ca varianta eficienta impotriva fumatului » Director Articole Gratuit – BiA

Tigari electronice ca varianta eficienta impotriva fumatului

10 iunie 2013 | Autor: | Posted in Dependenţa de fumat, Sănătate

Despre tigari electronice s-a vorbit si se va mai vorbi cu siguranta multa vreme pentru ca in acest moment aceste dispozitive anti-fumat sunt de departe cele mai eficiente in scopul eliminarii viciului de a fuma tigari din tutun si a inhala atat de multe substante cancerigene care sunt dezvoltate prin ardere in fumul unei tigari clasice.

Fara vreo indoiala ca alegerea apartine fiecaruia dintre noi, insa inainte de a spune un „nu” hotarat acestor dispozitive ar fi bine sa ne informam si mai ales sa intelegem ca nu ni se propune sa inlocuim tigarea din tutun cu unul dintre modelele de tigari electronice care exista acum la vanzare.

Ideea acestor dispozitive anti-fumat este sa elimine in primul rand efectul considerabil daunator al fumului de tigara si in paralel prin vointa celui care recurge la folosirea unei tigari electronice si la eliminarea treptata a nicotinei care dupa cum se doreste poate fi continuta intr-o anumite cantitate in lichidele pe care aceste dispozitive le vaporizeaza.

Prin urmare vaporizarea este metoda prin care fuctioneaza aceste tigari electronice, drept urmare nu va mai exista fum si miros neplacut rezultat prin arderea tutunului si a altor compusi care sunt inclusi in tigarea clasica.

Trecerea de la obisnuinta zilnica de a aprinde o tigara se poate face foarte usor si practic deodata, pentru ca daca veti alege lichide de calitate, ele va vor oferi prin vaporizare elemente identice cu cele ale tutunului pe care il fumati in mod curent si simultat necesarul de nicotina pentru care ati facut deja adictie.

Asadar cheia, daca am putea sa spunem asa, este sa alegeti tigari electronice de calitate, de regula dintr-un magazin specializat si care are o oferta si stocuri suficiente din aceste produse si desigur lichide cu o calitate si provenienta certificata pentru a primi tot aportul de gust si arome de care aveti nevoie. Lasand deoparte fumul inecacios si atat de daunator pentru sanatate, incercati sa abordati aburii aromati si treptat puteti elimina nicotina din continutul lichidelor, pentru ca in final sa renuntati definitiv chiar si la acest dispozitiv.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.