Tipuri de carucioare si alegerea ideala » Director Articole Gratuit – BiA

Tipuri de carucioare si alegerea ideala

18 iulie 2012 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Inainte de nasterea unui copil, parintii au foarte multe decizii de luat. Astfel se intampla si in cazul unui carucior. Datorita gamei diverse de oferte este o sarcina grea sa alegeti modelul ideal, insa nu si in cazul in care stiti care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa puneti un accent mai mare. Carucioare copii puteti alege in modele simple, multifunctionale, pentru nou nascuti si pentru copilasii mai mari in acelas masura.

Cand alegeti un carucior pentru copii, puneti un accent mai mare pe detaliile tehnice, inainte de cele estetice. Modelul ideal trebui sa fie usor  la greutate, usor de manevrat, pliabil pentru o transportare si depozitare usoara si stabil, pentru ca micutul sa nu se rastoarna din el. Este foarte important sa ofere o siguranta deplina pentru copil, astfel caruciorul trebuie sa fie prevazut cu un ham de siguranta, bara de siguranta si cu un spatar rabatabil.

Un aspect important este de asemenea ca rotile caruciorului sa fie prevazute cu frane si sa aiba dimensiunile potrivite. Materialul cu care este invelit caruciorul trebuie sa fie unul antialergic, pentru a putea proteja sanatatea copilului pe deplin. Puteti alege un material care poate fi spalat si aerisit cu usurinta.

In cadrul modelelor cum era amintit mai inainte puteti alege dintre diverse feluri, acestea fiind potrivite pentru varste si greutati diverse. Pentru copii mari puteti alege unul dintre modelele de carucioare sport sau un carucior multifunctional 2 in 1 sau 3 in 1 care de obicei pot fi folosite de la prima zi de viata pana la indeplinirea varstei de 3 ani. Carucioarele sport pot fi folosite de la 10 – 12 luni, cand deja prichindelul poate sa stea singur in fundulet. Acestea sunt cele mai usoare modele si cele mai rezistente.

In cazul copiilor nou nascuti, optati pentru un carucior landou in care poate stea intins in confort. Puteti opta si in acest caz pentru un carucior multifunctional, care include un landou, carucior sport si scaun auto, in cazul modelelor 3 in 1. Important este alegerea cu responsabilitate.

//

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.