Tractari auto Bucuresti partenerul dumneavostra » Director Articole Gratuit – BiA

Tractari auto Bucuresti partenerul dumneavostra

19 iunie 2017 | Autor: | Posted in Auto, moto, velo

Asiguram servicii de tractari auto rapide si ieftine pe tot teritoriul tarii, chiar si la nivel international. Insa, compania noastra fiind bazata in Bucuresti, cele mai rapide interventii vor fi aici.

Daca ai ramas in impas, suna-ne si intervenim cat de repede putem!
Odata ajunsi la destinatie, urcam autovehiculul cu probleme, in conditii de siguranta, pe platforma MAN. Specialistii nostri vor monta sistemele de sustinere si protectie pe automobil, astfel incat tractarea sa se produca fara riscuri.
Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la destinatia indicata de tine. La cerere, putem transporta automobilul pana la cel mai apropiat service cu care noi colaboram, pentru a asigura reparatiile necesare.
Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole si buldoexcavatoare, atat timp cat greutatea acestora este sub 5000 kg.

Tariful nostru este negociabil pentru distantele peste 100 km.

Platformele noastre atent alese ne ajuta sa iti oferim servicii de transport auto pana la destinatia pe care o doresti, indiferent daca e in Romania sau pe plan international. Transportul e asigurat pe orice ruta sau destinatie, fara riscuri sau dificultati.
Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Platformele noastre sunt noi si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.
Va monitorizam prin GPS locatia autovehicolului Dvs. deci vom ajunge in cel mai scurt timp indiferent de locatie sau starea drumului. In cazul in care beneficiati de o polita a unei societati de asigurari cu care avem contract, plata serviciilor efectuate de noi se poate face direct de catre acestia neimplicand nici o cheltuiala din partea dumneavoastra.
In cazul doriti sau ati achizitionat deja o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto international. Puteti insoti echipa noastra in tara de achizitie si va puteti intoarce in conditii de confort total alaturi de noi. Autoturismul va fi asigurat pe timpul transportului.

Preturi si Servicii

Asiguram servicii pe baza de abonament pentru parcurile auto, service-uri, firme de asigurari si reprezentante auto, urbanitatea locala.
• Tractari auto non-stop (super-ieftin!)
• Transport auto masini noi
• Remorcarivehicule avariate
• Tractari pe tot cuprinsul Romaniei
• Tractari Europene (reducere!)
• Transport utilaje catre diverse santiere
• Inchirieri platforme cu sofer (NOU!)
• Transport diverse ambarcatiuni
• Colaborari cu parcuri si service-uri auto
• Transport materiale pretate la platforma
• Platforme noi – soferi cu experienta
• Logistica noua – transfer rapid
Asadar, daca te afli in Bucuresti sau undeva in judetul Ilfov, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari auto Bucuresti. Daca te afli in Bucuresti sau undeva in judetul Ilfov, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari auto Bucuresti, asistenta rutiera, depanare, schimb de vehicul si chiar asistenta medicala de urgenta in caz de nevoie.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne vizitati pe www.tractamorice.ro

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.