Trenduri Lenjerie Intima 2012 » Director Articole Gratuit – BiA

Trenduri Lenjerie Intima 2012

16 iulie 2012 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Si in domeniul lenjeriei intime, designerii de pretutindeni stabilesc anual trenduri pe care ulterior milioane de femei le adopta. De asemenea, nenumarate companii s-au specializat in producerea unor astfel de articole vestimentare si anual prezentarile de moda a colectiilor devin adevarate spectacole, punerea in scena fiind incredibila si acaparand atentia presei de specialitate si nu numai. Un astfel de exemplu este spectacolul Victoria’s Secret, care reuneste cele mai celebre modele de lenjerie intima intr-un show incendiar.

Anul acesta am putut remarca o serie de trenduri, care si-au facut cu predilectie loc in colectiile designerilor de top.

Una dintre tendinte este utilizarea culorilor tari, chiar neon. Astfel, putem remarca o multime de articole de lenjerie intima fucsia, corai, turcoise, dar si in culori „nebune” precum galbenul marker sau oranj.

O alta tendinta in ceea ce priveste lenjeria intima este cea a articolelor ce combina bejul cu negrul. Combinatia de matase bej si dantela neagra este deosebit de seducatoare si iti va oferi un aer dramatic.

O alta tendinta in acest domeniu este utlizarea bulinelor. Simpatice si nebunatice, iti vor conferi un aer jucaus si in acelasi timp retro, fiind in acelasi timp deosebit de senzual si deopotriva inocent.

Negru ramane la moda, ca intodeauna, insa este adus la un nivel superior prin combinatia de materiale si texturi, care face ca articolele de lenjerie intima in aceasta culoare sa fie seducatoare, extravagante si misterioase.

Beijul a fost de asemenea reinterpretat de designeri anul acesta si daca in trecut numai bunica mai purta lenjerie intima de aceasta culoare, anul acesta articolele in aceasta culoare devin foarte in voga, intrucat designul folosit devine mult mai seducator, sunt combinate materiale de diferite texturi, fine, care ofera delicatete corpului domnisoarelor.

Un alt trend foarte apreciat in ceea ce priveste lenjeria intima se refera la folosirea unor imprimeuri exotice. In trecut, astfel de imprimeuri erau utilizate cu predilectie pentru costumele de baie, insa astfel de modele ofera prilej de veselie continua, cat si o nota de exotism de care nicio femeie moderna nu se poate lipsi.

 

 

Article Source

Autor:

This author has published 17 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.