Trenduri Mobilier in 2012 » Director Articole Gratuit – BiA

Trenduri Mobilier in 2012

16 iulie 2012 | Autor: | Posted in Design

Daca v-ati decis sa va remobilati locuinta si totusi nu aveti nicio idee in acest sens, ati putea foarte bine sa urmati tendintele pe care le propun designerii in acest an si anume utilizarea albului.

Un astfel de trend este ideal pentru cei care doresc sa aiba un spatiu care sa arate elegant,   cat si pentru cei care mobileaza o incapere cu o suprafata mai mica intrucat aduce senzatia de spatiozitate si luminozitate. In plus, albul este foarte reconfortant pentru ochi si o nuanta optimista.

Daca apreciati spatiile ample si bine aerisite, alegerea unui mobilier de culoarea alba poate fi solutia pe care o cautati in ceea ce priveste reamenajarea pe care sunteti pe cale sa o efectuati. Daca va numarati printre cei care au dubii in ceea ce priveste mentinerea curateniei intr-o astfel de camerea cu mobilier de culoare alba, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Mobilierul alb este mult mai simplu de intretinut decat pare la prima vedere, nefiind nevoie decat de apa si de sapun pentru a-l face sa straluceasca. In plus, va veti bucura de eleganta si o incapere primitoare in care va veti simti intodeauna optimist.

Pentru a evita monotonia, vopsind peretii in nuante vesele, mai intense, vibrante care vor aduce un plus de veselie. De asemenea, este foarte simplu sa folositi obiecte „stament” colorate care sa domine albul din incapere.

In acest an, producatorii au mers pe un design de mobilier minimalist, ce presupune folosirea unor forme simple, necomplicate, cu linii drepte si foarte putine detalii. Totusi, acest lucru se poate compensa prin utilizarea unor accesorii si obiecte care sa va releve personalitatea si care sa invioreze camera si sa o faca cat mai primitoare. Un exemplu sunt pernele colorate de diferite modele, culori si forme care pot transforma pe loc o camera sau un tablou modern in culori vii, unde s-au folosit mai multe texturi, cat mai inedite si mai originale si care va deveni punctul de atractie al incaperii.

Anul acesta si tapetul a revenit la moda. In combinatie cu mobila alba merge perfect. Poate fi ales un tapet cu model dantelat, intr-o culoare intensa iar efectul va fi magic, camere devenind deosebit de romantica in doi timpi si trei miscari.

Mobilierul alb va ofera o multitudine de solutii ulterior, cand vine vorba de decoratiuni interioare si va da posibilitatea sa creati o incapere care sa va reprezinte si in care obiectele personale sa fie evidentiate si sa va evidentieze personalitatea.

Article Source

Autor:

This author has published 17 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.