Un nou model de televizor de calitate – Samsung 48J5100 » Director Articole Gratuit – BiA

Un nou model de televizor de calitate – Samsung 48J5100

10 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Hobby

Samsung 48J5100 ne ofera un Non Smart TV-uri cu o diagonala mai mare fata de restul modelelor dar cu un pret mai ridicat. Acesta ne ofera o imagine FULL HD, extrem de clara si plina de detalii, numai buna pentru a urmari filmele si emisiunile preferate, imbunatatindu-ne experienta de vizionare.

Acest model de la Samsung are o diagonal de 121cm FULL HD si foloseste tehnologia LED , aspectul imaginii fiind de 16:9, iar rezolutia 1920 x 1080

Datorita functiilor speciale de imagine pe care il dobandeste acest model de la Samsung, imbunatateste calitatea imaginilor si produce culori mai vii. detalii. Alte caracteristici superioare de imagine ale televizorul sunt: PQ 200, Mega Contrast si Film Mode.

Datorita functiei ConnectShare Movie, va puteti conecta stick-ul sau unitatea HDD la televizor pentru a urmarii direct filmele, pozele sau muzica direct de pe unitatile de memorie. Aveti posibilitatea de asemenea sa va conectati la portul HDMI pentru o transmisie a datelor mai rapida si mai clara si sa va bucurati de un adevarat centru de divertisment multimedia.

Un alt plus al acestui televizor este sistemul audio 2CH( Down Firing + Base Reflex), ce produce sunete si mai clare, datorita functiilor superioare de sunet: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DRS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode .
Recomand acest model de la Samsung clientilor ce isi doresc un televizor ce nu are un pret mare dar in acelasi timp sa fie la pas cu tehnologie si sa ofere un raport calitate/pret bun.

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.