Un nou nivel de performanta pentru instalatiile de climatizare » Director Articole Gratuit – BiA

Un nou nivel de performanta pentru instalatiile de climatizare

29 aprilie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină, Vanzări

Climatizarea aerului cu aparatura de aer conditionat este o parte importanta a dobandirii confortului in spatiul construit contemporan, pentru mentinerea la un nivel termic confortabil in functie de cerintele utilizatorilor dintr-un anumit spatiu.

Cu instalatii speciale pentru mediul comercial, rezidential sau industrial, sistemele de climatizare contribuie la rezolvarea oricarei probleme de ventilare, sau de mentinere a unei temperaturi rezonabile in timpul verii.

Solutiile pentru mediul comercial sunt cel mai raspandite in birouri, magazine, sucursale bancare, hoteluri, restaurante, cabinete, sali de fitness si asa mai departe. Toate spatiile care gazduiesc afaceri care implica lucrul direct cu clientii si prestarea de servicii castiga un grad mai mare de atractivitate prin instalarea de aparate de aer conditionat.

Acestea pe langa faptul ca mentin temperatura la valori confortabile, asigura ventilatia si purificarea aerului, aspect important mai ales pentru mari spatii necompartimentate si pentru sali care sunt supuse unui trafic mare de persoane.

Pentru locuinte, aerul conditionat nu se limiteaza numai la obtinerea temperaturii dorite de catre utilizatori, ci si la mentinerea constanta a acestei valori si la echilibrul dintre aer proaspat si umiditate. Tehnologia de ultima ora pentru aparatura de aer conditionat pentru locuinte utilizeaza pompa de caldura si senzorii de prezenta pentru a oferi raportul optim dintre nivelul de confort si consumul de energie. Un alt aspect important pentru aceasta categorie de climatizoare este functionarea silentioasa care permite instalarea lor in dormitoare, spatii pentru odihna si in zone de lucru.

Instalatiile de aer conditionat de uz industrial sunt recomandate pentru procesele de productie, indiferent de natura sau amploarea acestora. Exista solutii la fel de performante pentru mici ateliere, dar si pentru mari depozite si indiferent de sectorul de activitate, fie ca el este in domeniul agriculturii, procesarii si depozitarii de alimente, industriei vinificatiei, industriilor prelucratoare, centrelor de prelucrare a datelor cu un numar mare de angajati si multe altele.

Aparatele de aer conditionat daikin preintampina cerintele tuturor tipurilor de utilizatori si ofera solutii complete de climatizare astfel incat orice afacere sa prospere si orice camin sa devina o oaza de relaxare.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.