Vacanta in Predeal » Director Articole Gratuit – BiA

Vacanta in Predeal

Daca nu v-ati decis sa va bucurati de o vacanta relaxanta si in acelasi timp plina de activitati, atunci cu siguranta Predealul este o destinatie care vi s-ar putea potrivi manusa.

In Predeal exista o multitudine de modalitati de cazare, la vile, pensiuni, cabane si hoteluri care ofera servicii de cazare foarte bune, cat si diverse facilitati de cazare, potrivite pentru toate buzunarele. Numai la PredealCazare.ro aveti posibilitatea sa gasiti o oferta foarte vasta si accesibila de modalitati de cazare la companiile de asigurari din statiune.

Predealul, situat pe Valea Prahovei, este statiunea montana situata la cea mare altitudine din tara noastra, la peste 1000 de metri altitudine si este locul ideal unde sa iti reincarci bateriile. Aerul este curat, bine oxigenat si ozonat, ideal pentru cei care sufera de neuroastenie si care doresc sa se deconecteze, departe de stresul si agitatia orasului. Daca doriti sa consultati oferte cazare la munte, Predeal este intr-adevar o alegere perfecta pentru iubitorii muntelui.

Predealul dispune de 5 partii de schi, amenajate modern cu teleschi si telescaun, ideale atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii avansati.

Printre obiectivele turistice care merita bifate daca ajungeti in Predeal se numara Manastirea Predeal, cimitirul Predeal care este situat chiar in spatele acestuia vila maresalului Antonescu, biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, statuia poetului-erou Mihail Saulescu.

Daca alegeti Predealul, cu siguranta veti fi foarte incantati de frumusetea peisajelor din aceasta zona, de aerul curat, de oamenii primitori si de atmosfera destinsa. Chiar daca Predealul este o statiune montana, apreciata mai ales pentru partiile sale de schi, exista o multime de alte modalitati de agrement. Daca va plac drumetiile, Predealul este locul ideal de plecare pentru o excursie alaturi de gasca de prieteni. De asemenea, nu puteti rata o plimbare cu ATV-ul care poate fi deosebit de placuta daca va numarati printre cei carora le place adrenalina.

Daca alegeti sa veniti in vacanta cu automobilul in Predeal, trebuie sa stiti ca orasul este traversat de doua sosele, DN1, respectiv de DN73A, accesul in statiune facandu-se foarte simplu. Bineinteles, ca modalitati de transport exista si trenul, cat si autobuzul.

O vacanta in Predeal chiar merita!

Article Source

Autor:

This author has published 17 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.