Varietatea beneficiilor oferite de sistemele de incalzire in pardoseala » Director Articole Gratuit – BiA

Varietatea beneficiilor oferite de sistemele de incalzire in pardoseala

22 noiembrie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Atunci cand instalati un sistem de incalzire in pardoseala din gama disponibila la AnaCreon veti remarca imediat beneficiile unice pe care el le aduce. Acesta este sigur, calitativ, se instaleaza rapid si ofera un nivel foarte inalt de confort termic.

Un alt avantaj este ca puteti monta incalzirea in pardoseala sub orice fel de podea, deci nu este nevoie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste ideea de design. Astfel, incalzirea in pardoseala este potrivita atat pentru renovari, cat si pentru constructii noi, iar tipul de utilizarea a spatiului nu limiteaza in niciun fel montajul. In locuinte puteti incalzi bucatarii, bai, holuri, camere de zi si dormitoare, iar cladirile publice care pot beneficia de pe urma sistemului sunt: scoli, gradinite, sali de sport, camine de batrani, banci, birouri, biserici, supermarketuri, restaurante si nu numai.

In plus, incalzirea in pardoseala va ofera control total asupra temperaturii, deci este ideala pentru spatii industriale precum hale de depozitare sau de productie, asigurand conditiile recomandate pentru diferite categorii de bunuri.

In plus, specialistii AnaCreon ne informeaza ca incalzirea in pardoseala este atat de performanta incat face fata chiar si la temperaturile extrem de scazute din mediul exterior. Pe timp de iarna cand ne confruntam cu inghetul, dar inca avem nevoie sa utilizam anumite spatii, incalzirea in pardoseala ne vine in ajutor fiind o solutie optima pentru degivrare si pentru a mentine suprafetele uscate.

Instalatia poate fi montata in zone de acces la garaje, trepte exterioare, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri si terenuri de sport. Practic, incalzirea in pardoseala este solutia care ne scoate din iarna si ne permite sa utilizam spatiile interioare si exterioare fara niciun fel de restrictii legate de vreme.

Performanta acestui tip de incalzire asigura o temperatura uniforma pe intreaga suprafata a spatiilor, deci confortul in utilizare va fi net superior sistemelor clasice. Economia de energie de 30% ofera un plus de eficienta acestui sistem, deoarece temperatura poate fi controlata individual in fiecare spatiu cu ajutorul termostatelor, atingand un grad maxim de personalizare.

Un alt beneficiu important, de data acesta legat de imagine, este ca incalzirea in pardoseala dispare sub stratul de finisaj al podelei si nu aduce obiecte suplimentare in incapere. In cazul renovarilor, pentru un plus de rapiditate in executie si pentru a reduce costurile, incalzirea in pardoseala poate fi montata chiar peste pardoseala veche.

Un sistem de incalzire electrica in pardoseala este ideal indiferent de proiectele dumneavoastra, iar daca doriti consultanta echipa AnaCreon va sta la dispozitie.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.